Tal ordentligt

Mikkel fortæller om, og viser både gode og dårlige eksempler fra, sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV. Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise.

Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

Mikkel inviterer folk ”på scenen” til en samtale og viser i meget konkrete eksempler hvad der virker, og hvilke spørgsmål eller metoder man helt sikkert skal undgå?

Mikkel giver eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet man skal huske på, når man skal vinde et andets menneske fortrolighed, og give dem lysten til at dele deres historie.

En aften med Mikkel Beha vil kunne inspirere og motivere til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

Mikkel er en ordstyrer/moderator der med indsigt og humor, kan tumle alt fra alvorlige debatter til det mere lette og underholdende.