Til søs med Mikkel Beha

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. Meget af barndommen blev tilbragt ombord på hans fars skib Nordkaperen, og som voksen har Mikkel sammen med sin egen familie krydset rundt på de store oceaner.

En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr.

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Nu er familiens 2 ældste sønner taget ud på en jordomsejling. På TV kan man følge deres fatastiske rejse, og være med ombord, når hele familien sammen sætter Kurs Mod Fjerne Kyster.

Mikkel viser klip fra programmerne og fortæller om alt det man ikke ser på TV.
Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde og humor deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.